Alla inlägg den 5 juni 2011

Av Malin Lindgren - 5 juni 2011 17:34

Varför plågar jag mig själv? Sitter på det där jävla blocket och trånar efter alla söta vovvar.. Skulle vilja ta hand om varenda en! Det är väl p.g.a ren uttråkning antar jag. Har liksom inget bättre för mig.


Funderar på att bada Demon. Köpte ett schampoo som tydligen ska vara bra för huden då han har lite klåda. Problemet är att han har blivit så stor, så jag orkar inte lyfta i honom i badkaret. Ska göra ett försök, men att bada är inte hans favoritsyssla direkt... Vi får se. Annars får det bli imorn eftermiddag.


Nu måste tvätten plockas ihop för sysslan i 3 timmar framåt är att tvätta..


Hualigen vilken rolig dag!!   

Av Malin Lindgren - 5 juni 2011 00:19

Spenderades i hemmet. Ganska, relativt skönt. Älskling jobbade natt igår (och gör det även inatt) så vi sov till ett och softade i soffan hela dagen. Som vanligt lägger jag upp dagens schema i mitt huvud, och mer än så blir det inte. Ingenting blir gjort. Motivationen är noll (0) så idag blev slö och avslutades med pizza och polly.. Sorgligt att man inte är starkare än så. Men ibland är det även ganska skönt att bara lätta på trycket och leva som en luffare (inte för att jag vet om luffarna gör ingenting och lever på pizza och polly, men..). Nästa vecka blir en nystart! Det är dags nu. Jag känner nästan i skrivande stund att motivationen växer sig lite starkare! Jag har ju ändå förlorat 10 kg.. Varför inte fortsätta när jag ändå har fått upp farten?!


Mina drömmar om en liten dvärgpinscher lever vidare. Får väl se om dom någon gång i framtiden besannas.. "Demon skulle nog bli väldigt glad över en hundkompis!" Det är frasen jag nöter in i älsklings skalle utan något större resultat. Ingen reaktion eller så.

Det var i torsdags kväll jag fick ett sms med texten: "tittar på valpar på blocket. :( Ska vi skaffa kompis åt Demon?".. Och något mer blev det inte av saken. Utom en fantastisk valp-längtan hos mig som bara bubblar inombords. Jag kan liksom inte hejda mig! Springer mellan soffan och blocket.se och uppdaterar sidan i hopp om att den perfekta annonsen med en super-valp ska läggas ut. Den har inte kommit än, men några har varit ruggigt nära för att uppfylla "super-kriteriet". Sedan ser man prislappen och euforin över tanken att den där vackra, bedårande lilla valpen kan bli en ny familjemedlem kraschar i backen, som tappad från ett flygplan i marschhöjd.. Fan. Varför är inte jag miljonär?!


Ja, fast det finns väl en mening med det hela antar jag. Valpköp ska vara väl genomtänkta.. Det är dom i och för sig. I mitt huvud iallafall! Allt är strategiskt planerat. Våran "semester" kan bestå utav att hämta den lilla kraken. Fuck hotell i Stockholm med mysiga promenader i Gamla Stan med en kall öl i solnedgången!! Vi sitter 17 timmar i en varm bil istället med en liten, oskyldig valp i knät som gråter efter sin mamma och sina kullsyskon och bara är för söt!!

Vi spenderar hela sommaren med att få det lilla livet rumsrent. Upp och ut 3 ggr/natt. Kiss nedanför sängen när man kliver upp på morgonen. Bajsar på mattan i köket during breakfast. Den ska tränas i vardagslydnad.. NEJ!!, LOSS!!, FYYYY!!! You Name It!


För er låter det säkert som en mardröms-sommar. För mig är det en otrolig längtan och en sprudlande känsla i hela kroppen! FAN vad mysigt det var när Demon var liten. Gud vad jag saknar det lilla knytet vi fick bära upp för trappen. Det gostrollet man inte kunde bli arg på när han kissade i vardagsrummet. Hur han låg nedanför oss i soffan i vardagsrummet första natten och väckte mig vid fyra tiden med ett underbart gällt pip, och jag riktigt såg hur kiss- och gosnödig han var! Han var underbar!!


Han har blivit en stor hund nu, Demon. Och jag bara älskar den han blivit! Det har varit så roligt att få följa hans utveckling! Att få se hans glädje när jag kommer hem och vi varit ifrån varandra, om så bara i 5 minuter! Att få se honom sådär busig som bara han kan vara, när han kommer med den roligaste leksaken man kan ha (husses strumpor) och kastar den på en i hopp om en liten dragkamp! Underbara hund!

Han förtjänar en hundkompis.. Någon gång i framtiden! When the time is right!


Nu ska vi gå och lägga oss, jag och Demon. Snart kommer husse hem, någon gång runt 06.00 Vi har även tvättid imorn. Och jag måste fullfölja mitt schema jag lade upp så fint i huvudet! Dammsugning blir aktuellt likaså dammtorkning. I och med att balkongdörren står öppen 24/7 så är fulla tv:n och tv-bänken full utav pollen. Så det ska torkas bort innan det börjar växa björkar ur tv:n. Hah! I made funny!


Detta blev ett långt inlägg.. Liite längre än vad jag planerat. Men det är så det går med mina planer!!


GodNatt!

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards