Alla inlägg under december 2011

Av Malin Lindgren - 29 december 2011 09:55

Nu är räkningarna betalda. Fattig blev man som vanligt. Samma visa varje månad!


Igår gick jag ett kvällspass på BB. Mysigt att vara tillbaka! Har inte varit på BB sedan i somras, men man kommer igång rätt snabbt igen!


Idag får vi se vad som händer. Vi har ingenting inplanerat. Funderar över nyårsmat (tips mottages!) och sedan måste jag faktiskt plugga lite. Skulle plugga i förrgår och igår också, men det gick väl sådär. Motivationen tryter nu såhär i slutet av terminen och jullov känns myyycket roligare!


Nu ska jag ta min kopp kaffe(!!), jag blev så sugen, och titta på patient fallen!

Av Malin Lindgren - 28 december 2011 09:32

Godmorgon!

Har precis klivit upp ur sängen. De senaste veckorna har jag börjat vakna före väckarklockan och kan inte somna om.. Lite irriterande. Kroppen som ställer in sig på mindre sömn inför vad som komma skall?  


Idag väntar ett kvällspass på BB! Ska bli roligt att jobba igen. Hade ju en natt också för någon vecka sedan, men den var så intensiv. Och hädanefter blir det inga fler nätter för min del tror jag. Kan ju knappast vara nyttigt för bebisen.


Nu blir det lite frukost, hjärtat har kokat kaffe så det luktar så gott här i lgh. Synd att det inte smakar lika gott längre...




Av Malin Lindgren - 27 december 2011 20:07

Här är väl de alternativ som vi funderar på! Jag har personligen fastnat för den bruna med blommor. Den är så fiin! Tycker dessutom den passar både pojkar och flickor! Den röda är också helt ok. Och den i "jeans" tycker älskling om och visst är den fin! Men den bruna har vunnit för min del. Vad tycker ni?


 



   


Idag gick vi föresten in i v.23

    

Bebis är nu ca 29 cm från hjässa till häl och väger ungefär ett halvt kilo. Hörseln är väl utvecklad och den hör min röst som under vatten. Lille barn.. Tiden har gått så fort men ändå så känns det som en evighet innan du kommer ut till oss! Väx fort nu!



Av Malin Lindgren - 27 december 2011 17:56

Som rubriken lyder så tog Dagmar med sig vårat internet när hon drog förbi. Hela dagen igår och halva dagen idag har vi varit internet lösa. Jag som utlovade lite bilder och så.

Nu är det i vilket fall tillbaka så jag ska ladda upp några stycken.


Igår var vi ner på stan här i Hudiksvall. Köpte en skrivare på rean. Gud så skönt att kunna skriva ut papper här hemma. Även kopiator och scanner. Funkar helt underbart! Så värt 300 kronor!

Idag hämtade vi ut Babyboxen vi beställt hos babyproffsen! Mys! Små blöjor och en nappflaska m.m följde med. Och en blöjhink. Många säger att det är en onödig grej, men när den nu var gratis så provar vi väl och köper refill om vi trivs med den..


Barnvagn har vi också funderat på.. Crescent vagnen vi funderat på blir det inte.. Läst så många dåliga kommentarer och medelbetyget var bara 2/10. Så den ger vi upp.. Nu har vi bestämt oss, nästan. Blir nog en Emmaljunga Citycross. Mycket pengar, men det kommer nog vara värt det i slutändan.. Vi vill ha en bra vagn som håller längre än 3 månader.. Ska undersöka saken lite mer i veckan, hoppas på inte alltför långa leveranstider..


Nu slänger jag upp lite bilder från julafton, knäppt med min kamera som jag fick av hjärtat!



Mamma och morbror..



 

Morbror


 

En tjockis!   


 

Julgran och klappar.


Syster och jag..


 

 

Bror..


 

Tjockis..


Ännu mera tjockis..


 

Mamma igen..


 

Demon väntar på tomten!


 

Demon på promenad!


   

Glad Demon som får springa lös och leka i snön!


Nu får ni inga fler..

Ska sätta mig i soffan med min goda kexchoklad och bara mysa.. Sedan ska jag plugga lite..   

    

Av Malin Lindgren - 25 december 2011 22:32

Då var julafton över för i år. Längtar så till nästa år!    Då har vi en liten på dryga 8 månader som ska få sina första julklappar! Mys!


Julafton firades hos mormor och morfar, med föör mycket julmat. Så god mat och man äter på tok för mycket varje år. Men i år kändes det ändå liite tillåtet att äta för mycket!   

Natten spenderades hos mamma och idag har vi ätit julmat hos henne. Lika gott där och det hela avslutades med en stor skål ris a la malta! Eller två..


Nu är vi hemma och bara myser!

Imorgon planeras en dag i Birsta, men vi får se om vi hittar någon hundvakt till våran fyrbenting. Annars tittar vi nog runt lite här i stan. Nu ska det spanas in babyartiklar på mellandagsrean! Skulle även ha behövt titta på lite större kläder då storlekarna verkar krympa!


Just ja, fick en kamera av min älskling igår!   Perfekt julklapp! Snart har vi något vackert att knäppa på också! Tills vidare får Demon och magen duga! Knäppte lite kort igår och idag, men har inte kopplat kameran till datorn än. Det får min tekniska älskling hjälpa mig med. Så bilder kommer inom kort!  


God fortsättning allesammans! 

Av Malin Lindgren - 23 december 2011 22:59

Granen är på plats, alla julklappar är klara och nu myser vi i soffan till bingolottos uppesittarkväll. Tvättar dessutom för fullt, hade gärna sluppit.. Klar om ca 2 timmar och jag är dundertrött efter dagens bravader..


Tentan gick åt pipsvängen, ETT fel och det var ett så klantigt fel även denna gång så jag blir galen! Efter tentan mötte jag upp mamma och syster på H&M och där skjuter mina hormoner i taket. Så obehagligt när det händer, både skrattar och grinar på samma gång!

Jaja, det är inget mer att göra än att satsa fullt ut vid nästa tillfälle. Typiskt och tråkigt när det för en gång skull kändes hur bra som helst att tenta.. Men men..


Pyret lever runt i magen, mysigt att känna lill* hjärtat! Denna jul känns nästan lite på låtsas, längtar till nästa jul då vi har vårat hjärta hos oss! Ååh! Kan tiden gå liite fortare?!


God Jul allesammans!

Nu ska jag och pyret gödas ordentligt denna helg, det förtjänar vi! :)

Av Malin Lindgren - 22 december 2011 21:11

Det var inte igår jag uppdaterade lite här.. Närmare bestämt 4/12.. Så en uppdatering vore kanske på sin plats!


V.22 har vi nu gått in i (v.21+2). Vi mår bra, har halsbränna, foglossning och lite ont i ischiasnerven. Annars ska jag absolut inte klaga! Imorgon ska bm ringas för att boka en tid till nästa besök och dessutom höra mig för lite angående just foglossningen..

Bebis sparkar och har sig, urinblåsan fungerar just nu som en studsmatta! Mycket skoj! Blir överraskad ibland, en vacker dag kommer jag kissa på mig! Gullunge! :)


Just nu har jag tenta ångest! Imorgon görs första omtentamen i läkemedelsräkning och jag ber till högre makter att jag klarar den denna gång! Gör jag det behöver jag aldrig mer tenta i läkemedelsräkning, och det vore så skönt! Dessutom behöver jag inte ansöka om dispens för att få fortsätta nuvarande kurs! Håll alla tummar och tår för mig imorgon, mellan kl 9-13!


 Nu ska jag öva lite mer på "spädningar" och dropptakt!

Slänger även in 3 magbilder. Den växer! Du sköter dig bra, Pyret!:)   

V.18


V.20


   

V.22

Av Malin Lindgren - 4 december 2011 15:21

Och vi håller på att tvätta. Roligast är nog att jag har lite för lite kläder just nu, så medans alla de bekväma byxorna är i tvätten får det duga med ett par gamla jeans.. Inte bekvämt, kan man säga! ;) Knappen är uppknäppt.. :P


Blev lite smått sugen på att baka tidigare idag, men då jag insåg att jag då var tvungen att gå på affären gav jag upp den tanken. Tar det nästa helg, eller nåt. 

Ska gå ett varv med dammsugaren och sedan börja med maten tror jag. Idag blir det pasta och köttfärssås.


Lill*n är väldigt lugn i magen idag.. Det är nästan så man blir lite orolig när h*n inte sprattlar runt lika mycket. Har nog inte känt av "den" något iag.. Ska ringa BM imorgon för att höra om lite andra saker så får se vad hon säger. Vet ju att det är helt normalt, men hur onormalt vore det inte att inte bli orolig?! Kollar hellre en gång för mycket! ;)

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards