Alla inlägg under februari 2011

Av Malin Lindgren - 20 februari 2011 20:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Malin Lindgren - 20 februari 2011 20:53

Idag har jag städat! Tog mig typ 6 timmar... Men gjort blev det! ^^ Så mycket bra på MTV idag, så jag segade lite! Även att BigBrother har premiär ikväll! Fast, jag har en känsla av att det inte kommer vara lika roligt som när jag såg det sist... c(: Man kan ju alltid hoppas!


Kommer skriva ett låst inlägg efter detta.. Har hänt en del saker som jag känner att jag måste få ur mig! Får se om jag behåller det gamla lösenordet eller om jag byter till ett nytt. Har inte bestämt mig än om jag vill att nån ska kunna läsa det. Vi får se. Ni får prova med det gamla lösenordet, dom få som har fått det!


Ska bli skönt med en dusch om en liten stund. Ska bara se lite i början av BigBrother sedan blir det en lång, varm dusch och sedan kryper jag i säng!


Gnatt!!   

Av Malin Lindgren - 19 februari 2011 19:50

Idag är det lördag (har varit det heeela dagen, bara jag som vaknat till liv ordentligt först nu!!).. Denna dag har jag inte gjort ett dyft.. Nu först har jag börjat plocka här hemma, bäddat rent i sängen och funderar på att ta en omgång i badrummet också.. Fast, det är ju melodifestivalen snart.. Det får man ju inte missa! Höhö.. Skoja bara! ;) Tycker bara det är jobbigt att kolla på melodifestivalen.. Deltävling 1-100 och sedan som om det inte räckte, första, andra, tredje fjärde chansen! Nej, jag kan kolla på eurovision. Men dock bara när Sveriges bidrag spelas och på slutet så jag vet vilket land som vinner! That's it!


Jag drar nog en runda i badrummet, sedan sätter jag igång bryggaren och avslutar det jag påbörjade tidigare idag; JÄSER! ^^


Fridens!

Av Malin Lindgren - 19 februari 2011 16:40

Igår efter en heldag i Gävle kom mor hem till oss. Hon sov här inatt och har nu åkt för att jobba på Grillen i Jättendal.. Jag sitter här hemma, har lite  småtråkigt. Men ändå skönt att bara vara.. Magen gör sig lite påmind, vettetusan varför. Har varit bra någon dag nu men så kommer det alltid tillbaka som ett brev på posten.. Tråkigt.. Tänk om det bara kunde försvinna!?...


Ville bara  tala om att jag lever... (: Ska dra mig tillbaka till soffan nu för att jäsa en liten stund innan det blir middag här hemma. Tror vi fuskar idag också och äter panerad torskfilé med potatis och citron/dill sås! Gött!


FRIDENS!

Av Malin Lindgren - 17 februari 2011 23:22

Nu går jag och lägger mig! Är sååå trött, och livrädd att jag inte ska vakna av väckarklockan imorn! Antar att det bara är att hålla tummarna!


Orkade inte skriva något särskilt idag.. Blir så trött på medicinerna, men det börjar nog bli bättre tror jag! Tycker inte dom hjälper så särskilt mycket, inte smärtfri direkt. Men dom kanske fungerar bra efter ett tag.. Who knows? Ska ta ett snack med läkaren och höra hur vi ska gå vidare nu! Helst av allt tycker jag dom kan snitta upp och kika in en sväng och se om något ser knepigt ut... Men det gör dom ju inte..


Godnatt alla kära vänner! Vi hörs imorn kväll! Gävle hela dagen imorn!


Fridens!

Av Malin Lindgren - 17 februari 2011 17:22

Sitter och pluggar för fullt! Fy vad tråkigt det är! Sket i böckerna en stund mitt på dagen och gick runt Lillfjärden med älsk och vovven istället! Det var så mycket skönare än att sitta hemma och plugga! ^^

Efter det så åt vi supergod middag! Min nya favoriträtt!! Tonfiskröra med avokado och massor av sallad! Mycket mycket gott!!


Jag skriver mer senare! Fastnade här nu, inte bra inte bra!


FRIDENS!!

Av Malin Lindgren - 17 februari 2011 12:16

Igår var det en heldag på CUL med seminarie från halv tio till halv fem.. Sedan hem och laga mat, gjorde GI-ugnspannkaka vilket var godare än förväntat! (: Sedan tog jag medicin så då somnade jag och vaknade idag runt tio.

Idag blir det massor av plugg! Måste göra klart patientfallen till lungseminariet som är IMORN! Gävle imorn på seminarium och metodövning... Har ingen ork att åka till Gävle.... ): Fy bubblan.. Jag har fått ett tankeåterfall! Det var bra ett tag, allt kändes mycket bättre. Men nu har jag börjat tänka för mycket igen! Fy fan....


Nu ska jag gå ut med Demon, sen blir det plugg!! Får se när vi tar den dagliga promenaden, eller om det blir fusk idag med en kortare runda...

Av Malin Lindgren - 15 februari 2011 21:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards