Alla inlägg den 18 april 2011

Av Malin Lindgren - 18 april 2011 23:26

, nu är hemtentan skickad. Jag är inte helt nöjd med den. Har skrivit så mycket flummigt och jag fattade nästan ingenting av det jag skrev. Jag hoppas ändå att lärarna förstår lite bättre än vad jag gör, dom ser ju det hela i ett större sammanhang.. Men men, nu finns det liksom inte så mycket att göra åt saken..


Imorn blir det åtminstone en halv dag på CUL, får se hur mycket vi hinner.. Är helt utmattad psykiskt efter denna pärs men hoppas vi får något gjort imorn! Det ska iallafall avverkas ett kettlebell pass på lunchen. Skönt, känns som jag kommit igång lite nu. Har varit så jävla onyttig nu senaste tiden, så nu kör vi igång igen och räknar kalorier! ;) Men iallafall jag mår mycket bättre nu än vad jag gjort tidigare och det är helt underbart att ha blivit av med den uppblåsta, alltid utputande magen! :) 

Åkte ju iväg och skulle köra lite Zumba i eftermiddags, bara det att det var inställt.. Då körde dom ett mördande bodypump pass istället och den träningen fick vi gratis! ;) Gratis är gott! ^^ Så imorn kommer inte jag komma upp ur sängen ens, kan jag lova! Känner redan hur det pirrar och ilar lite i musklerna. Blir en intressant morgondag!


Måste skriva av mig lite snart. Får se om tiden, och orken för den delen, finns imorn. Just nu är jag för trött, både fysiskt och psykiskt..

Ska hoppa in i en het dusch nu och sedan krypa ner under täcket!

GodNatt och Puss!

  

Av Malin Lindgren - 18 april 2011 20:58

Har suttit med en hemtenta sedan kl 9 imorse, till nu.. Minus en dryg timmes träning.. Har dessutom 1 fråga kvar. Så alltså 11 timmar, cirkus, har detta tagit, och jag är inte klar. Ska det få vara så? Vilka jävla arbetsförhållanden...


 Nu en unge i minuten och vänta på att Sussie ska ringa så jag får tjattra lite om fråga nr 9....


Imorn blir det Kettelbell (stavning?) på lunchpasset! Grym träningsvärk jag kommer ha... PRUPP!!!

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards