Alla inlägg den 20 april 2011

Av Malin Lindgren - 20 april 2011 21:34

Nu har jag och Demon tändt ljus i vardagsrummet så nu myser vi ner oss i soffan.. Snart BigBrother även, och till det lite honungsmelon! :) Gott!


Tog nyss en snabb-snackis med Filippa på balkongen! ;) Vi måste ses någon dag!


Måste börja leta citat ur boken Ro utan åror också. Det var så många jag ville ta med så det är svårt att välja. Men ruggigt bra bok! Rekommenderas! Tyvärr finns den inte att köpa längre (utom begagnad) men den finns att låna på bibliotek.


Imorn blir ännu en hemmadag. Får se om det blir Zumba på kvällen, om jag kan röra på mitt fläsk vill säga.. Har träningsvärk som förmodligen inte kommer vara bättre imorn! Men det skulle vara roligt att prova! Alla säger att det ska vara så roligt. Vi får se helt enkelt!

Dessutom måste jag leta mig ut i tvättstugan senare och se om jag kan få en tvättid imorn på dagen. Verkligen dags att tvätta!! Tyvärr...


Nej, skära upp lite melon och gosa i soffan.. Kanske lite te också?! :)


  

Av Malin Lindgren - 20 april 2011 13:58

Arbetet börjar ta form och känns ganska hanterbart just nu. Suttit och refererat lite så snart blir det klart!


Ska gå på promenad med Demon, annars händer inte så mycket idag! Ska försöka plocka undan här hemma, men har sån mördande träningsvärk.. :S Får ta det i maklig takt! ;)


Jag mitt klantarsle skulle ju åkt till Gävle idag. Klev upp och kokade kaffe i tid imorse, MEN så satte jag mig i soffan och sov i 2 timmar sittandes (!!) så jag slog upp ögonen precis samma klockslag som tåget skulle gå.. Så jag blev hemma. Men tur att man har snälla klasskompisar säger jag bara! ;)Förmodligen är jag så utmattad sedan hemtentan, den slukade energi och kommer inte i säng i tid på kvällarna, tack vare BigBrother! ;) Beroendeframkallande program det där! c(:


Nej, Demon vill ut nu! :)

Hörs Hejj!!

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards