Alla inlägg den 21 april 2011

Av Malin Lindgren - 21 april 2011 18:09

Var på en långpromenad idag. Fick lite försmak på sommaren, för attans så varmt det var!! Men hur härligt som helst! :) Äntligen säger jag bara! Så glad varje dag solen skiner så jag och Demon kan plantera våra arslen på balkongen! Jobbade lite på brännan idag, vill bli brun och fräsch! Som vanligt förblir benen kritvita medan överkroppen blir pepparkaksbrun! Typiskt! ;)


Dammsugit har vi också gjort så nu är det rent och fint! Städat lite på toan också. Fräscht! Nu ska jag bara pallra mig in i duschen och sedan ta en promenad ner på Ica. Är så sjuukt godissugen så jag vet inte om jag ska falla för trycket eller vänta till imorn.. Men vad är väl en dag egentligen? Kan ju köpa så pass mycket att räcker över hela helgen också, billigt godis nu.. ;) Har ju faktiskt sagt att jag ska fuska i påsk! Imorn och på lördag blir det massor av påskmat så det är ju ingen big deal.. Fan vad jag försöker övertala mig själv om att lite godis skadar inte.. ^^ Ja, vi får se helt enkelt. Ska konversera med min man också, som faktiskt även han håller sig undan från onyttigheter så gott det går!


Mamma och Emil kanske kommer ikväll också, om inte så kommer dom imorn! Mysigt! :)


Dusch och Ica, sedan är det kvällen!

Hörs Hejj!

  

Av Malin Lindgren - 21 april 2011 10:53

Idag var jag lite segstartad. Klev upp halv tio och kommit igång först nu! Träningsvärken har dock blivit lite bättre i benen och arslet men i vänster arm blir det bara sämre och sämre. Blir lika varje gång, fattar inte varför!? Kan det vara för att man är svagare i vänster arm än höger eller kompenserar jag tyngden på nåt vis? Känns inte som träningsvärk riktigt heller, det gnager i vila också så det måste vara att jag gör fel eller nåt med vänstern.. Tokigt. Ska köpa linement till nästa gång eller typ voltaren gel som man kan smörja på. Hä blir nog bra!


Idag ska vi försöka klämma in en långprommis iallafall. Det är mulet, men jag hoppas det inte blir regn. Demon behöver verkligen sina promenader, annars blir han förstoppad direkt! Bajsade inte på hela dagen igår! Måste köra igång magen hans igen! :) Och våra kroppar med för den delen!


Ja, att det är påsk lagom till vi kört igång med shakes igen känns ju inte sådär jättebra.. Men jag tänker unna mig lite påskmat och godis nu under helgen i lagom mängd så tar vi nya tag till veckan. Vikten verkar gå neråt igen, iallafall några hundra gram sådär per dag. Det går långsamt, men då hinner kroppen ställa om sig också så det är bara positivt! :)

Får se om det blir Zumba ikväll! Beror på om Susa ska gå för jag går inte själv! ;) Gud vad hon ska få skratta!! Jag är kass när det gäller dans m.m. Men ett gott skratt förlänger livet och det bjuder jag på! ;)


Nu vill Demon gå ut och jag ska ta en shake och en kopp kaffe till och sätta mig och leta citat ur boken!


Hörs Hejj!

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards