Alla inlägg under april 2011

Av Malin Lindgren - 17 april 2011 10:43

Godmorgon!

Har varit vaken sedan kl 9, druckit kaffe i lugn och ro. Ska gå ett varv med snabeldraken nu och sedan hoppa in i duschen innan finbesöket anländer! :) Åååh, snusa bäbis!  


Har funderat lite mycket senaste tiden, måste skriva av mig senare.. Känner hur det liksom brusar upp inuti så det är dags nu..


Nej, till dammsugaren och sedan en snabb dusch! :)


Puss!  

Av Malin Lindgren - 16 april 2011 17:41

Lugnt på bloggfronten nu..


Fredag: Satt på CUL med kära Sussie och skrev och fixade lite med omvårdnadsinformatiken.. Tråkigt som tusan, men ett ont måste. Fick svar på den stora tentan vi hade i mars och både jag och sussie hade klarat oss! Sån underbar känsla! Jag var helt 100% säker på att jag inte skulle klara den.. Men det gjorde jag! :) Så nu slipper man oroa sig över omtenta m.m Skönt!

Åkte hem och myste med Demon på balkongen i det ljumma vädret! :)


På eftermiddagen gick vi på en promenad runt industriområdet och ut mot sanna.. Sedan hem.. Vi hade lite långtråkigt här hemma så vi tog bilen till Grillen i Jättendal där mamma jobbade kväll. Fick hamburgare som var tokgod (har inte ätit hamburgare på åååår känns det som!) och Demon fick korv och köttbullar! :) Åkte vidare till Tjärnvik och tittade på BigBrother och åt godis (som jag inte heller ätit på åååår!) Blev dock äckligt mätt och smått illamående rätt snabbt.. Men det var gott i början! ;)

Efter BigBrother åkte vi hem och jag somnade på soffan! :P


Lördag: Idag har vi gått runt lillfjärden, varit på Ö&B och Dollar. Köpte ruskigt billiga tavlor på Dollar som dessutom var otroligt fina! Har dock lite huvudvärk nu då jag inte kan bestämma mig om var dom ska sitta.. ;)

Det kommer kanske en bild på dom senare!


Sen har vi suttit på balkongen i solen jag och Demon. Jag har läst ut boken vi skulle läsa inför en skoluppgift och ska leta fram några citat ur den senare. Köpte 2 dynor till till balkongmöblerna, blev skönare med en dyna i ryggen också! ;) Så vi myste i solen tills den gick i moln. Nu ska jag ta en svängom med min värdelösa dammsugare och fundera på vad man kan stoppa i sig som går snabbt att tillaga..



Hörs senare!

Puss!

Av Malin Lindgren - 13 april 2011 20:38

Dagen har varit relativt bra. Har totalt glömt bort att jag har en bok att hämta på sjukhusbibblan.. Kom såklart på det efter kl 15 då dom stängt. Men jag får hämta den imorn på lunchen!


Gjorde klart patientfallen imorse, gick en promenad. Var in och handlade på Ica Maxi, åkte hem och gjorde middag som bestog av kycklingpaj med äldelostsås.. Okej, jag vet.. Inte särskilt nyttigt kanske, här har jag suttit och tjatat om att vikten står still blaha blaha.. Men imorn blir det nyttigare! :) Fick ett litet sammanbrott nyss så jag tycker jag var värd den där middagen! :P Iallafall så har jag också dammsugit och letat artiklar.. Hittade ingen super bra, men jag orkar helt enkelt inte engagera mig i sånt! Det finns sååå mycket annat viktigare dom kan lägga tid på men det har dom inte fattat än.. Jag tog en och läste syfte, metod och resultat och skrev lite om det.. Så det var därför jag fick ett litet sammanbrott.. För att jag var arg över artiklarna! ;P


 Nu ska jag koka en kopp kaffe, ta ett äpple och mysa ner mig i soffan! Är väl inget bra på tv förrän kl 22.00 då det är det heliga Big Brother! ^^ Får väl se nu då om Basshunter gått steget längre med Sara. :P Btw, kommer ni ihåg på premiären då hon sa att folk tyckte hon såg lugn ut men innerst inne var hon vild? Vart är den vilda sidan? Hon kan behöva ett ligg tycker jag! Skit i mamma och pappa, som hon alltid skyller på.. Dom ligger dom med! ^^ Just Shake IT!


Nej, kaffe var det och lite tv-mys med doggen! Herrn sitter vid datorn han så jag och Demon får lite lugn och ro för en gång skull!! ;)


Puss!

  



           Bjuder på lite bilder på gofisen! :) Degning på högsta nivå! c(:

Av Malin Lindgren - 13 april 2011 12:06

Klev upp tidigt imorse, eller ja, tidigt för mig.. Nio (!!) var klockan! Med en kaffe och lite lättfil och 30g flingor satte jag mig i soffan.. Har gått en snabbrunda med Demon, druckit en till kopp kaffe och skrivit handlingslista fram till nu. Är så segstartad på morgonen!


Inga patient fall blev gjorda igår, men, läste iallafall lite i böckerna. Så otaggad! Har tappat mitt pepp när det gäller ALLT.. Vikten står still och allt känns bara prupp..

Ska sätta mig nu och göra klart fallen, sedan blir det en promenad och ett besök på Maxi..


Har inte promenerat på flera dagar nu. Har som sagt tappat peppet, men det är dags nu igen! Jag vill verkligen klara detta! Jag har gjort så många försök tidigare men inte lyckats! Någon gång måste det ju gå!? Jag har gett upp mina ambitioner om att bli någorlunda fit inför beach 2011, insett att det inte är möjligt eftersom min vikt stannat av nu. Jag får sätta upp flera små delmål istället och ett långsiktigt så kanske det blir lättare! Bara svårt att komma på "belöningar" till dessa delmål! ;) Så mycket jag vill ha/göra! Ska fundera på det!


Måste leta en vetenskaplig artikel idag också! Shit, det är så dryyygt!! Orkar inte.. Så jobbigt att sitta och läsa i 30 min på engelska och sedan inser man att man antingen inte fattat något eller så handlar inte artikeln om det man trodde.. Usch.. Skitgrejor! Skippa alla dessa artiklar och forsknings kurser! Hur många av 90 kommer hålla på med forskning när vi är klar liksom? 1 eller 2, max! Lägg in lite viktigare kurser istället, typ akutsjukvård eller sjukdomar i övrigt! Usk får ju lära sig mer om diabetes m.m än vad ssk får! Allt för att vi ska lära oss att forska.. Apkasst!!



Nu måste jag sätta mig med fallen och sedan göra mig klar för en promenad och matinhandling! ;)


Puss!

  



Av Malin Lindgren - 12 april 2011 23:53
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Malin Lindgren - 12 april 2011 23:03

Haha älska kvällens avsnitt   !! Snacka om att Martin fick lite panik! ^^ Men sånt är livet, får han hångla med andra i huset måste stackars Sara också få göra det! ;) Att det sedan var med självaste Basshunter var väl inte helt fel... ;P


Nej, nu en dusch! Sedan ska jag göra minst 1 patientfall innan jag får tillåtelse att gå och lägga mig! Man måste sätta krav! Kanske skulle kräva minst 50 situps också, men det får bli en helt annan historia! Måste ta det lugnt i början sådär! ^^


Det är iallafall helt underbart tokskönt med nystädad lgh! ;) Skönt att kunna gå barfota utan att det fastnar en massa gojs under fötterna!


Adjöken!

Puss!

Av Malin Lindgren - 12 april 2011 21:51

Idag har jag möblerat om i vardagsrummet.. :) Eller ja, flyttat tv:n och lite sånt! Men det gjorde skillnad, blev mycket mysigare! Sedan bytte jag gardiner i köket, har nu limegröna gardiner! ;) Påsk snart ju!


Blev inte så mycket plugg idag som jag hade velat! Finner ingen ro till att sätta mig ner!! Blir tokig! Kroppen bara skriker såfort jag suttit still för länge, jag blir rastlös och måste hitta på nåt (därav gardinbytet och möbleringen..) Vet inte riktigt vad som är fel just nu.. Har inte så mycket tankar som det är nu så det borde inte vara det heller.. Måste finna orken till att plugga bara, men sommarlov vore inte heeelt fel just nu! Eller åtminstone påsklov, men sånt får inte vuxna barn.. Sjukt...


Snart Big Brother, så jag ska förflytta mig till soffan. Tar med böckerna så jag kan stirra på dom iallafall. Kanske infinner sig en liten pust av dåligt samvete så jag iallafall öppnar boken.. Fy fan vad omöjlig jag är!!!


Sov så gott!


Puss

  

Av Malin Lindgren - 11 april 2011 23:12

Börjar få ännu ondare i halsen.. Det liksom bränner.. Känns precis som förra gången jag var sjuk, och det resulterade i luftrörskatarr.. Hoppas jag vaknar upp imorn och är frisk! Hoppas, hoppas!! ;)


Idag blev det iallafall ordentligt städat här hemma, vilket det inte blitt på flera veckor! Skönt och fräscht, vädrade ut ordentligt och nu är ljusen tända i vardagsrummet och sängen renbäddad! Tror dock jag ska krypa ner i de rentvättade lakanen och sussa sött! Imorn måste jag ta tag i en del plugg! Blev inte mycket gjort idag, och inte i helgen heller för den delen då det var Sundsvalls Cup (Handboll)! Hade nämligen planerat att sitta och plugga lite så det inte skulle bli så "mäktigt" sen (Läs nu...) Så, det är bara att bita ihop! Har iallafall ett rent hem så jag slipper distraheras av det! ;)

 


God Natt!

Puss

Presentation


Malin, 21 år, studerar till sjuksköterska. Bor i Hudiksvall med min sambo J och våran hund. Vi väntar vårat första barn, beräknat att titta ut den 30/4-12. Skriver om graviditeten och allt runt omkring. Trevlig läsning!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards